Wasserij

Professionele reiniging in onze wasserij

De beste professionele reiniging

Wij maken uw was weer schoon

Eén van onze services is de wasserij van van Leeuwen. Wij kunnen grote hoeveelheden kleding tegelijkertijd wassen. Hier valt huishoudelijk textiel, gelegenheidskleding en kleding op maat ook onder. Hierbij is het overigens wel belangrijk om goed het waslabel in het desbetreffende kledingstuk te lezen, want niet elk kledingstuk kan heet gewassen worden. Laat uw fijne textiel reinigen bij van Leeuwen Stomerijen, omdat kwaliteit en duurzaamheid bij elkaar horen.  
label

Wasserij Diensten

Kleding

Uw kleding wordt door ons met grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij hebben alle kennis, ervaring en middelen in huis om u op een snelle en correcte manier van dienst te zijn.

Jassen en Skikleding

Het is niet eenvoudig om grote en dikke kledingstukken als jassen zelf even thuis te wassen. Dan is het beter om dit bij een stomerij te laten doen, waar we met precisie te werk gaan.

Pakken en overhemden

Laat uw pakken en overhemden zo reinigen dat ze geen kwaliteit verliezen en er stralend nieuw uitzien. Wij zorgen er op een veilige manier voor dat uw pakken weer een frisse uitstraling krijgen.

Maatwerk

Soms gebeurt het dat u een kledingstuk niet meer past. Wegdoen? Zonde! Wij zorgen ervoor dat het weer helemaal passend wordt.

Huishoudelijk textiel

Het is belangrijk om uw textiel om de zoveel tijd te reinigen. Soms past dit niet allemaal in de wasmachine of worden ze niet optimaal gereinigd. Bij ons kan dit wél!

Jurken en bruidskleding

Wij begrijpen dat deze kledingstukken voorzichtig schoongemaakt moeten worden. Wij doen dit dan ook met veel zorgvuldigheid.