Stomerij Diensten

Kwaliteit stomerij diensten

De beste professionele reiniging

Uw producten worden door ons team professioneel voor u gereinigd. Uw stoomgoed krijgt weer een frisse uitstraling!

Wij zorgen ervoor dat uw kleding in optimale staat blijft. Bij vakkundige reiniging blijft uw kledingstuk de waarde behouden. Daarbij heeft Van Leeuwen Stomerijen het reinigingsproces zodanig geoptimaliseerd, dat een constant hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd.
Naast de reguliere kledingstoffen, kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van trouwjurken, dekbedden, dekens, gordijnen, leer en suède. En dat is niet alles. Voor tapijtreiniging en andere huistextiel bent u bij ons ook aan het juiste adres.

vrouw met was

Stomerij Diensten

Kleding

Uw kleding wordt door ons met grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij hebben alle kennis, ervaring en middelen in huis om u op een snelle en correcte manier van dienst te zijn.

Jassen en Skikleding

Het is niet eenvoudig om grote en dikke kledingstukken als jassen zelf even thuis te wassen. Dan is het beter om dit bij een stomerij te laten doen, waar we met precisie te werk gaan.

Pakken en overhemden

Laat uw pakken en overhemden zo reinigen dat ze geen kwaliteit verliezen en er stralend nieuw uitzien. Wij zorgen er op een veilige manier voor dat uw pakken weer een frisse uitstraling krijgen.

Lakenpakketten

Het is belangrijk om uw lakens om de zoveel tijd te reinigen. Soms past dit niet allemaal in de wasmachine of worden ze niet optimaal gereinigd. Bij ons kan dit wél!

Bruidsjurken en japon

Wij begrijpen dat deze kledingstukken voorzichtig schoongemaakt moeten worden. Wij doen dit dan ook met veel zorgvuldigheid.

Leer en Suede

Leer en suède zijn dure materialen. Hier moet dus zorgvuldig mee om worden gegaan. Laat deze reinigen door de experts van Van Leeuwen Stomerijen.