Haal- en brengservice

Kleding laten reinigen is nog nooit zo makkelijk geweest! Heb je even geen tijd om langs te komen in onze stomerij? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Het halen en brengen vindt plaats op dinsdag t/m zondag. Tevens is het mogelijk om buiten kantooruren ook gebruik te maken van deze service. We hebben een speciale haal- en breng pagina waar u een bestelling kunt plaatsen. Nadat de gewenste kledingstukken zijn geselecteerd, kunt u uw bestelling plaatsen. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een ophaaltijd af te spreken.

U hoeft pas (contant) te betalen op moment dat het afgeleverd wordt. Bij opdracht onder de €30 wordt er €7,50 haal- en brengkosten in rekening gebracht.

De haal- en brengservice is mogelijk in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Voorburg, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Leidschendam, Den Haag, Nootdorp, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. In overleg is het ook mogelijk om buiten deze plaatsen gebruik te maken van haal-en brengservice.

 

Delen