Over ons

Dé Stomerij & Kledingreparatie in Voorburg en omgeving

Van zakelijk wassen tot uw fijne textiel

Al meer dan 15 jaar een écht familiebedrijf in was- en stoomgoed

Van Leeuwen Stomerijen staat al jaren voor u klaar om uw kleding er tiptop uit te laten zien.

Kwaliteit is onze nummer één prioriteit. Zowel de zakelijke klant als de particuliere klant is bij ons welkom om textiel te laten reinigen. Van het laten reinigen van uw fijne gordijnen tot het stomen van uw bruidsjurk: bij ons kunt u terecht. Ook hebben we als extra service een afdeling waar u uw kleding kunt laten repareren of vermaken. Wij maken graag een passende offerte voor u. Heeft u nog vragen over onze services? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag. Kom zeker even langs in onze winkel voor meer informatie.

jas ophangen

Stomerij

Van tapijtreiniging tot overhemden: op een veilige en professionele manier stomen en reinigen wij uw wasgoed.

Kledingreparatie

Ook voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen atelier waar we uw kleding kunnen vermaken of repareren.

Wasserij

Bij ons bent u bij het juiste adres voor het laten wassen met behoud van kwaliteit. Ook voor fijne textiel hebben wij de juiste oplossing.

Maak kennis met onze GRATIS* haal- en brengservice

Kleding laten reinigen is nog nooit zo makkelijk geweest! Het halen en brengen vindt plaats op dinsdag t/m zondag. Tevens is het mogelijk om buiten kantooruren ook gebruik te maken van deze service. We hebben een speciale haal- en breng pagina waar u een bestelling kunt plaatsen. Nadat de gewenste kledingstukken zijn geselecteerd, kunt u uw bestelling plaatsen. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een ophaaltijd af te spreken.
Naast iDeal betaling kunt u ook kiezen om pas (contant) te betalen op moment dat het afgeleverd wordt.

De haal- en brengservice is mogelijk in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Voorburg, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Leidschendam, Den Haag, Nootdorp, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. In overleg is het ook mogelijk om buiten deze plaatsen gebruik te maken van haal-en brengservice.