Kledingreparatie bij Van Leeuwen

Een scheur in uw jas of een beschadiging aan uw prachtige jurk… het kan gebeuren. Het is ontzettend zonde om het kledingstuk dan gelijk weg te gooien. Slecht voor het milieu en voor uw portemonnee. Wij helpen u daarom graag.

U hoeft uw kleding niet gelijk weg te gooien als er een onderdeel kapotgaat. Misschien heeft het veel geld gekost of zit er emotionele waarde aan. Hoe jammer zou het zijn als het vervolgens de prullenbak in gaat? In de meeste gevallen kunt u uw kleding makkelijk laten repareren. Overigens is het ook duurzamer. In deze tijd wordt kleding al snel weggedaan als het niet meer past of, in dit geval, kapot is. Dit belandt allemaal op een grote stapel afval, wat niet bijdraagt aan een goed milieu.

Maar geen zorgen: wij hebben de oplossing. Voor kledingreparaties kunt u tegenwoordig langskomen bij van Leeuwen Stomerijen. Wij hebben een eigen atelier waar vakmannen rondlopen die een deskundige kijk hebben op de kleding. Met veel precisie en zorgvuldigheid kunnen zij uw kledingstuk er weer zo goed als nieuw uit laten zien. Neem vooral even een kijkje op de prijzenpagina voor de actuele prijzenlijst. Heeft u dan nog vragen? Mail of bel ons en wij zorgen dat uw vragen beantwoord worden!

Delen