Belangrijk: stomen van je kleding!

Goed zorgen voor je kleding is geen overbodige luxe. Dit zorgt er niet alleen voor dat het er netjes uit blijft zien, ook de levensduur wordt langer. Dit is goed voor je kleding én het is duurzaam. Een stomerij kan helpen bij het verzorgen van je kledingstukken.

Maar wat doet een stomerij dan wat u thuis niet kunt doen? Een stomerij gebruikt speciale vloeistoffen om vlekken en vuil uit stoffen te verwijderen. Bovendien krijgen stomerijen het voor elkaar om vet en olie op te lossen waar water dit niet kan doen. Met stomen wordt de kwaliteit en schoonheid van kleding bewaakt en dat is uiteindelijk wat we allemaal willen!

Nog even alle voordelen van stomen op een rijtje:

  1. De levensduur wordt langer. Op een zachte en vriendelijke manier worden kreukels uit de kleding gehaald en worden het materiaal gereinigd. Zo gaat de kleding dus langer mee.
  2. Voor grotere items is de stomerij perfect. Stelt u zich voor: het is weer tijd om de bedlakens schoon te maken. Thuis zal dit waarschijnlijk moeizaam verlopen. Wat nu? Een stomerij is de oplossing. Hier lopen vakmannen rond die zeker wel raad weten met het stomen van uw lakens.
  3. Minder schadelijk dan eigen wasmiddel. Duurzaamheid wordt steeds een groter en belangrijker begrip en iedereen wil zijn of haar steentje bijdragen. Bij stomerijen wordt er gebruikt gemaakt van groene producten, waardoor het dus beter is dan thuis wassen.
  4. Verzekerd van een frisse geur. Stomen verwijdert nare geurtjes en dood 99% van alle bacteriën. Dit zorgt er vervolgens ook voor dat er weer een frisse geur ontstaat in uw kleding.

Wanneer brengt u uw wasgoed naar de stomerij?

Delen

Gerelateerde berichten